0
clear
  • ФЕРЧАЈЛД (НА PHLX) MM74HC273WMX 74HC Серија од 2 до 6 V CMOS Octal D-Тип Флип-Flop со Јасна - SOIC-20 - 1000 item(s)
  • -20%
  • -20%
ФЕРЧАЈЛД (НА PHLX) MM74HC273WMX 74HC Серија од 2 до 6 V CMOS Octal D-Тип Флип-Flop со Јасна - SOIC-20 - 1000 item(s)

ФЕРЧАЈЛД (НА PHLX) MM74HC273WMX 74HC Серија од 2 до 6 V CMOS Octal D-Тип Флип-Flop со Јасна - SOIC-20 - 1000 item(s)

DEN 15054.96

Достапност
Достапно за нарачка

Семејство : А/HC/T/U; Logic Circuit Type : D : D-Type, Флип Пропадне IC; Numberof Functions : 1; Supply Voltage-Околија(Vsup) : 2 и 6 V;. #ofinputs : 8;. 74 HC Серија од 2 до 6 V CMOS Octal D-Тип Флип-Flop со Јасна - SOIC-20 ***** За повеќе информации погледнете на спецификација лист се наоѓа во 'Downloads' подолу на слика *****.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат

Logic Circuit Type : Инвертер; Supply VoltageОколија(Vsup) : 1.65 да 5.5 V; Supply Current : ±100 m A;.Propagation Delay : 4.9 ns; Maximum Operating Temperature : 55 на +

Numberof Channels : 4 BandwidthОколија(НА) : 3.5 MHz.Slew RateОколија(SVOM) : 5.5 V / µs.Supply Voltage LimitMax : 18 V Input Offset VoltageMax : 12 m V.TS274 Серија 3

На CD74 HC4051 уреди се дигитално контролирани аналогни прекинувачи кои користат силициум портата CMOS технол

Please wait...